Κριτικές πελατών

4.85 εκτός 5
Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (339)
  • Εικόνα (78)
  • Βίντεο (3)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(339)
    • 5 αστέρι(296)
    • 4 αστέρι(37)
    • 3 αστέρι(5)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 03/03/2021

    Έλαβα το προϊόν μέσω της "Τερκι-Σεντ-Μέιλ". 9. Έλαβα την ημέρα. Είναι αδύνατο να το βλέπεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, φυσικά. Τα τέλεια χρώματα εμφανίζονται στο σκοτάδι τη νύχτα. Για να έχεις πλήρη παράσταση στο σκοτάδι. Ο ήχος του ανεμιστήρα από τη συσκευή είναι λίγο δυνατός, αλλά η ταινία δεν ακούγεται όταν παίζεις μια σειρά από παιχνίδια. Αυτό είναι 900 TL. Με αυτή την τιμή, φαίνεται σαν να έχω μια ξεχωριστή συσκευή τηλεοπτικού μποξ, την οποία βάζω και χρησιμοποιώ.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 17/11/2020

    I bought 2 of them (1 for me, 1 for my friend) Both of them are great product but there is something not good at all... Item can't keep entire projector image in focus, if you focus center, the edges will be out of focus.... Internal speaker usually enough for watching series, fan noise is modarete i wish it was more quiter. I love banggood and its custormers satisfaction policy.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 07/01/2021

    Εξαιρετικά είναι εύκολα ο καλύτερος προτζέκτορας Τ6 που έχω λάβει και θα τον αγόραζα ξανά, είναι απολύτως υπέροχο. Απλά θέλω να φτιάξω τον προτζέκτορα Τ8. Δεν μπορώ να βρω την απόχρωση γυαλιού για μέσα για να ξαναβάλω την εικόνα στην οθόνη γιατί έσπασε όταν τον έβλεπα με κάποιο τρόπο αλλά ζω το Τ6 εκεί υπέροχο 👍🏼👍🏼

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 27/08/2020

    absolutely excellent product I own now 3 of these projectors 1 android & 2 basic versions but 1 of the basic projectors TFT SCREENS BROKE INSIDE & to replace it is extremely hard but bangood did refund me the tft screen amount To get a replacement tft screen go to Alibaba they sell them but purchasing 1 tft screen is difficult unless you're business company

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/08/2020

    Ürün elime ulaştı üründe böyle bir kararma sorunu var. geri iade edeceğim. en kısa sürede ücretimin ödenmesini talep ediyorum.. ( Türkiye )

    Σχόλια (3)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/03/2021

    Sabah aydınlıkta bile gözüküyor geceye zaten diyicek sözüm yok on numara boyutu da çok iyi biraz makine sesi geliyor video açıkken ses rahatsız etmiyor ama beğendim ürünü (gümrük 131 Tl aldı benden)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 25/09/2020

    Έχω σοκαριστεί με αυτό το πακέτο! Πρώτον, ο παρτενέρ με τον οποίο συνεργάζεσαι συμπεριφέρθηκε με αγένεια. Το πακέτο ανοίχτηκε και δεν συσκευάστηκε σωστά σε ένα σχισμένο κουτί. Δεν έχω λόγια θυμού για να εκφράσω πόσο πολύ δεν μου άρεσε να αγοράζω!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/11/2020

    Guys, I LOVE banggood and its policy of saticfaction... I gave 5 stars because of it. And for the Turkey, Tariff insurence is worked! I have get my customs tax back from banggood. As a product, it is not a fair review but i will do it again in long term use. First them all, item is fast when you consider the old models. Turn on and Turn off times are fast. Focusing; in the center very good, but from the center to edges they became blurry... That is the drawback. Another drawback (in my opion) if you choise the resolation from pc to 1280*720; it is a small image you will see... Not big as 1080p. Naturel Resolation is 720p and i can't use at naturel with full frame size...

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/04/2021

    Έφτασε γρήγορα!!!! Η δοκιμή εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα μωβ πανί στον τοίχο! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 01/10/2020

    very Happy Good delivery time and very good item:)) Quality is amazing very happy :) all day watching projector no issues quality great !!!!!!!!! Супер продукт всем доволен¡!!!!!!!!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 168,82€
    • 129,99€
    • 115,13€
    • 121,63€
    • 83,56€
    • 44,56€
    • 91,92€
    • 151,94€
    • 81,87€
    • 52,92€
    • 83,56€
    • 67,52€
    • 95,63€
    • 288,77€
    • 40,85€
    • 76,13€
    • 751,28€
    • 84,41€