Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (341)
  • Εικόνα (78)
  • Βίντεο (3)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(341)
    • 5 αστέρι(298)
    • 4 αστέρι(37)
    • 3 αστέρι(5)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 03/03/2021

    Έλαβα το προϊόν μέσω της "Τερκι-Σεντ-Μέιλ". 9. Έλαβα την ημέρα. Είναι αδύνατο να το βλέπεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, φυσικά. Τα τέλεια χρώματα εμφανίζονται στο σκοτάδι τη νύχτα. Για να έχεις πλήρη παράσταση στο σκοτάδι. Ο ήχος του ανεμιστήρα από τη συσκευή είναι λίγο δυνατός, αλλά η ταινία δεν ακούγεται όταν παίζεις μια σειρά από παιχνίδια. Αυτό είναι 900 TL. Με αυτή την τιμή, φαίνεται σαν να έχω μια ξεχωριστή συσκευή τηλεοπτικού μποξ, την οποία βάζω και χρησιμοποιώ.

    Σχόλια (4)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 17/11/2020

    I bought 2 of them (1 for me, 1 for my friend) Both of them are great product but there is something not good at all... Item can't keep entire projector image in focus, if you focus center, the edges will be out of focus.... Internal speaker usually enough for watching series, fan noise is modarete i wish it was more quiter. I love banggood and its custormers satisfaction policy.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 07/01/2021

    Εξαιρετικά είναι εύκολα ο καλύτερος προτζέκτορας Τ6 που έχω λάβει και θα τον αγόραζα ξανά, είναι απολύτως υπέροχο. Απλά θέλω να φτιάξω τον προτζέκτορα Τ8. Δεν μπορώ να βρω την απόχρωση γυαλιού για μέσα για να ξαναβάλω την εικόνα στην οθόνη γιατί έσπασε όταν τον έβλεπα με κάποιο τρόπο αλλά ζω το Τ6 εκεί υπέροχο 👍🏼👍🏼

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/03/2021

    Sabah aydınlıkta bile gözüküyor geceye zaten diyicek sözüm yok on numara boyutu da çok iyi biraz makine sesi geliyor video açıkken ses rahatsız etmiyor ama beğendim ürünü (gümrük 131 Tl aldı benden)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/11/2020

    Guys, I LOVE banggood and its policy of saticfaction... I gave 5 stars because of it. And for the Turkey, Tariff insurence is worked! I have get my customs tax back from banggood. As a product, it is not a fair review but i will do it again in long term use. First them all, item is fast when you consider the old models. Turn on and Turn off times are fast. Focusing; in the center very good, but from the center to edges they became blurry... That is the drawback. Another drawback (in my opion) if you choise the resolation from pc to 1280*720; it is a small image you will see... Not big as 1080p. Naturel Resolation is 720p and i can't use at naturel with full frame size...

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/04/2021

    Έφτασε γρήγορα!!!! Η δοκιμή εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα μωβ πανί στον τοίχο! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 17/12/2020

    Πολύ καλό προϊόν

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 07/11/2020

    Αυτός ο προτζέκτορας δεν μπορεί να υποστηρίξει ασύρματο ή υπάρχει κάποιος που μπορεί να με διδάξει

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/12/2020

    İdare eder kenarlara biraz puslu görüntü kalitesi

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/04/2020

    27 Mart’ta sipariş verdim 11 Nisan’da bana ulaştı kısa sürede geldi ama takip biraz sıkıntı Aras kargo getirdi. Cihaz güzel fan sesi rahatsız etmiyor yanınızda bilgisayar çalışıyor gibi film izlerken zaten hiç duyulmuyor. Görüntü kalitesi güzel ama beklediğimden sanki biraz kötü geldi perdemin olmamasından da kaynaklı olabilir yada ben beklentimi yüksek tuttum full hd değil sonuçta çok iyi bi görüntü alamıyorsunuz ama tatmin ediyor film izlerken alt yazılar güzel okunuyor. Sol köşede odaklamama sorunu var o herkeste var sanırım ayrıca sol tarafta yukarıdan aşağıya inen ince bi ışık gözüküyor neyden kaynaklı anlamadım her cihazda böyle bi sorun olacağını düşünmüyorum bana böyle denk geldi. Malzeme kalitesi çok iyi değil ama iyi mesela kumandada ağır plastik kokusu var. Keyif için kullanılacak bi alet alanınız varsa alınabilir.

    Σχόλια (5)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 54,51€
    • 85,67€
    • 108,17€
    • 38,94€
    • 128,94€
    • 173,07€
    • 216,35€
    • 173,07€
    • 57,11€
    • 155,77€
    • 135,00€
    • 138,46€
    • 143,65€
    • 55,38€
    • 84,80€
    • 67,49€
    • 82,21€
    • 77,88€