Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (374)
  • Εικόνα (71)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(374)
    • 5 αστέρι(352)
    • 4 αστέρι(20)
    • 3 αστέρι(0)
    • 2 αστέρι(1)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 16/08/2021

    Αυτό το έξυπνο τηλέφωνο δίνει ακριβώς αυτό που περίμενα: απίστευτη αντίσταση, μεγάλη μπαταρία και καλή απόδοση. Έχει επίσης μεγάλη φωτεινότητα οθόνης, γρήγορη αντίδραση αφής, καλό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και κάποια καλή εξατομίκευση για εργασία. Μερικά αδύνατα σημεία: η κάμερα είναι μόνο καλή, λίγο βαριά και κάπως παχιά, αλλά όλα αναμενόμενα. Θα μπορούσε να είναι σύνδεση τύπου C αντί για μικρο-usb, και να έχει καλύτερα καλύμματα σε αυτό, δεδομένου ότι αισθάνονται λίγο εύθραυστα (το μόνο εύθραυστο μέρος) για καθημερινή χρήση. Τα συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων είναι πολύ καλής ποιότητας και, κατά έκπληξη, έγιναν επίσης ένας προσαρμογέας OTG. Πολύ εντυπωσιακό αυτές τις μέρες. Συμπερασματικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συσκευή και την προτείνω.

    Σχόλια (4)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 03/11/2020

    Hello! i just received my order oukitel wp6 last nov 2. I was able to used it for about 12hrs and after that the phone went on continuous loop (logo) then after couple of hours the phone wont turn on and i noticed that there's a yellow spot on display. I would like to ask a replacement of unit. Hoping for you favorable respond.

    Σχόλια (10)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 25/01/2021

    handphone dh smpai dgn selamat tq banggood..👍👍cuma perhantaran telalu lama kalau boleh seller kena percepatkan ini perdapat saya sahaja..saya punya order dlm 16 hari sampai malaysia....order 10/21 sampai hari ni melalui ninja van 25/21 ape² pun terbaikkk banggood😍👍👍👍👍👍👍👍harga memang tiktop😍😘

    Σχόλια (17)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 28/10/2020

    Chegou rápido e em perfeito estado, pedi e paguei no dia 02/10/2020 e recebi dia 27/10/2020. É um smartphone bonito, pesado, resistente, magnífica bateria, boas fotos e bom acabamento. It arrived fast and in perfect condition, I ordered and paid on 10/2/2020 and received on 10/27/2020. It is a beautiful, heavy, resistant smartphone, magnificent battery, good photos and good workmanship.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 02/07/2021

    Παιδιά, μου άρεσε πάρα πολύ, έφτασε χθες, είναι πολύ καλό, απόκοσμο υλικό, πολύ ισχυρό, πήρε 35 μέρες αλλά άξιζε τον κόπο. Έπρεπε να πληρώσω το τελωνείο, το βρήκα φυσιολογικό, στο κάτω κάτω είναι εισαγόμενο προϊόν. Μένω στο Μ.Μ.Γ. Έφτασα άθικτος. Πολύ καλά

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/03/2021

    Received on 12th March by Ninja Van Courier, ordered the item on 23rd Feb, tooks 17 days to reach my address (I'm from SABAH, Malaysia). This phone is beyond expectation after holding it in my hand, it's does feel solid and not too heavy for me, and it has amazing specs. Will not try to test the screen resistance to impact, or drill it like shown on youtube that seems over promised specs for me .😆 If your concern about the delivery, yes you can track it down on Banggood apps or web site. Will update again this review if got issue on this product as I see few reviewer who own this gadget got problem on sim card and memory sd, looped screen as well. Full star for Banggood for the service, they provide extra multipurpose plug for me. Harap boleh pakai lama, beli pun sebab nampak specs phone ni yang memang tahan lasak...sebarang soalan mengenai phone ni boleh Roger Kat ruangan komen 😁.

    Σχόλια (16)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 09/07/2021

    Το τηλέφωνο έφτασε στην ώρα του, πριν το ταξίδι μας. Μπορέσαμε να συνδεθούμε με την Μητροπολιτική Αστυνομία χωρίς προβλήματα. Το αγόρασα για την κοπέλα μου που κάνει ποδήλατο κάθε μέρα και ο ιδρώτας της είχε καταστρέψει πολλά άλλα τηλέφωνα. Έχει λειτουργήσει καλά ως τηλέφωνο και η σύνδεση δεδομένων είναι καλή. Η κάμερα ξεπέρασε τις προσδοκίες και παρήγαγε μεγάλες εικόνες! Το μόνο θέμα είναι ότι η οθόνη μερικές φορές ενεργοποιείται όταν χρησιμοποιεί ως τηλέφωνο και το αυτί της μερικές φορές βάζει κλήσεις σε αναμονή ή καλεί άλλο αριθμό. Γενικά ΠΟΛΥ ευχαριστημένος με το WP6

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 26/11/2020

    Το τραχύ κινητό Oukitel Wp6 έφτασε σήμερα, είναι πολύ βαρύ, αλλά ήξερα ότι ζυγίζει, ο συνεργάτης μου είναι πολύ ευχαριστημένος. Ακόμα δεν το έχω ρυθμίσει εντελώς, ας πούμε ότι προς το παρόν κάνει "φιλία" με νέα συσκευή. Αρκετά μεγάλο φορτίο, δύσκολος εντοπισμός και με ημέρες χωρίς καμία κίνηση, αλλά έφτασε όλα άθικτα από την Κίνα, μέσω Χονγκ Κονγκ, Λουξεμβούργο και τελικά προσγειώθηκε στην Ιταλία μετά από 17 ημέρες από την παραγγελία! Ήταν η πρώτη μου παραγγελία στην ιστοσελίδα του Bangγκουντ. Παραγγέλνοντας στην ιστοσελίδα του Banggud υπήρχε ενδεικτικός χρόνος αποστολής 15-20 ημέρες, ο Banggud μιλούσε! Το Συμβούλιο και εγώ σίγουρα θα επιστρέψουμε για ψώνια μαζί σας!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 17/04/2021

    barang sudah sampai tiada masalah TQ seller fon ok semua terbaik👍 cuma pehantaran lambat sikit apa2 pun terbaik👍

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/01/2021

    Safely arrive to sabah malaysia within 17days. i will try it for a few days 1st then i will give a full review

    Σχόλια (5)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 152,00€
    • 156,34€
    • 451,68€
    • 286,64€
    • 104,23€
    • 95,54€
    • 138,97€
    • 64,28€
    • 330,07€
    • 125,94€
    • 286,64€
    • 260,58€
    • 112,91€
    • 112,91€
    • 763,52€
    • 31,27€
    • 173,72€
    • 22,06€