Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (106)
  • Εικόνα (24)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(106)
    • 5 αστέρι(90)
    • 4 αστέρι(11)
    • 3 αστέρι(4)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 02/03/2021

    Arrived approximately within 3 weeks. Packing and Watch quality as depicted. Mind you it's man's watch and it's big & thick as it's a Smart Phone Watch device so to say vs Smart Watch. Took time to set up and studied the features for 2 weeks now with prejudice, accepted the specification and it's likely use. For my customization & tweaking preferences suits me perfectly. If you push it with applications and expect more to do as a phone device, you will get low battery time. For my use it comes about 12-16 hours, sound and storage is beyond expectations, don't use social apps to save. Overall good buy for me and logistics great!🤗👍

    Σχόλια (3)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 27/01/2021

    I love this Lemfo Lem14 Smartwatch with 4G LTE (Stand alone). The reasons I gave this phone a 4 Stars or Good rating is that it doesn't have NFC, the Wakeup function only lasts a second; it must be at least 7 seconds, I believe; and the battery only lasts about 6.5 hours on my normal usage. If 4.5 Stars is possible here, I could've given it 4.5 Stars rating. The Lemfo Lem14 Smartwatch comes with an extra black Silicon band, a 2200mAh powerbank charger and micro-USB to USB type A cable, a proprietary magnetic charging cable to USB type A, a precision philips screw driver for the SIM card cover screws, and the user manual.

    Σχόλια (8)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 28/07/2021

    Έφτασε γρήγορα σε δύο εβδομάδες από την αποθήκη της Κίνας, συσκευασμένη καλά σε κουτί λιανικής πώλησης. ( ), το ρολόι είναι καλής ποιότητας, αλλά δυστυχώς δεν είναι αληθινό (βλ. τα στιγμιότυπα από την Aida64 και το στεγαστήριο ), ήρθαν με εφεδρικό λουρί ρολογιού και τράπεζα ισχύος 2200mah (η τράπεζα ενέργειας είναι αρκετή για μιάμιση φορά για να φορτίσει το Παρακολουθήστε ), η μπαταρία του ρολογιού είναι περίπου 800mah με προφίλ ισχύος 1000mah δοκιμασμένο μερικές φορές με την εφαρμογή εδραιώσεως, αν το χρησιμοποιήσετε εντατικά ως μπαταρία έξυπνου τηλεφώνου είναι αρκετή για περίπου μισή μέρα με ένα φορτίο, Αλλά αν το χρησιμοποιήσεις σαν έξυπνο ρολόι και κάνεις κάποιες βελτιώσεις μπορεί να είναι αρκετές για 2 μέρες, πλευρική κάμερα 5MP, μπροστινή κάμερα 2MP όλα με σταθερή εστίαση, δεν μπορεί να είναι αδιάβροχη IP68 και προτείνω να μην το δοκιμάσεις, όχι NFC, Δεν καλεί Bluetooth, άλλες προδιαγραφές είναι όπως περιγράφονται, η οθόνη είναι καλής ποιότητας με καλή φωτεινότητα ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως, εφαρμογή για το Ανδροειδές είναι το WiiWoth 2 και είναι πολύ απλή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαφορετική εφαρμογή ρολόι ανδροειδές τηλέφωνο, ο εκτοξευτής μπορεί επίσης να αλλάξει και υπάρχει εναλλακτικό λογισμικό με περισσότερες επιλογές (S10 Pro-sicing (LEM14 και Brave Pro)). Ίσως λίγο υπερτιμημένα, αλλά τα ρολόγια άλλων μάρκων έχουν τις ίδιες, όχι πραγματικές προδιαγραφές, ακόμα πιο ακριβά! Αν θέλεις έξυπνη παρακολούθηση με πλήρες Ανδροειδές, δεν υπάρχει εναλλακτική.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 09/03/2021

    ได้รับของที่สั่งแล้ว ถูกใจมาก แพ็คเกจหีบห่อแน่นหนาดี ส่งไวมากใช้เวลาแค่ 11 วัน นาฬิกาสวยมาก ราคาไม่แพง ซื้อแบบกลุ่มจะถูกกว่าราคาปกติ เป็นเหมือนโทรศัพท์อีกเครื่องบนข้อมือ สามารถโหลดแอปที่ต้องการจาก Play store ได้ทุกอย่าง ขอบคุณ banggood สำหรับสินค้าคุณภาพที่ราคาไม่สูงมาก แนะนำสำหรับคนที่กำลังตัดสินใจ ซื้อเลยไม่ผิดหวัง สินค้าใหม่แกะกล่อง

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 02/02/2021

    First impressions the watch is awesome! Big watch ,my favorite size , with a lot of watch faces ,face unlock very fast, second strap and power bank as gifts and a lot of functionality! Battery life with normal use seems to be at least two days but I need some time to check it more reliable! Generally I am very satisfied with the watch!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 31/01/2021

    Viszonylag robosztus, mégsem zavaróan nagy az óra. Magyarul nem tud, de lényegében nincs olyan, ami miatt ez mondjuk egy angolul nem tudónak kellemetlenséget okozna. Az ajánlalott app (wiiwatch2) abszolút használhatatlan, nem nagyon látom értelmét, nem támogatja a google appokat tehát pl. az emailek beérkezését, naptár bejegyzéseket nem jelzi, ahogy a messengert sem. De ezt lehet orvosolni pl. a Watch Droiddal. Sim kártyával nem próbáltam. 2 nap használat után olybá tűnik, hogy az akksi jól bírja, átlagos használat mellett mondjuk 1-1,5 napig.

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 28/01/2021

    received this smart watch Lemfo Lemf14 android 10 4G. I check the item and it is working excellent. my grandson will love this smart watch. thanks for speedy shipping delivery. thank you Banggood.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 26/01/2021

    good product, best quality lemfo

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 15/05/2021

    Wow truly amazing service, from the point of purchase to the point delivery. The product itself is really good, the only thing it suffered with is battery life and android 10 has some growing do. But the product is really flagship grade. I'm really happy with everything overall. I'll make a YouTube review and put a link to this product

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/06/2021

    Το προϊόν δεν στάλθηκε στην Τουρκία, οπότε το έστειλα σε μια διεύθυνση στη Γερμανία. Και δεν στάλθηκε από την Κίνα. Στάλθηκε από την Τσεχία. Ήρθε σε 2 μέρες. Αλλά αν προερχόταν από την Κίνα, ποιος ξέρει με τι θα ερχόταν το προϊόν;

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 20,76€
    • 164,42€
    • 86,53€
    • 227,16€
    • 77,88€
    • 126,34€
    • 95,19€
    • 95,19€
    • 173,07€
    • 11,41€