Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (742)
  • Εικόνα (175)
  • Βίντεο (3)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(742)
    • 5 αστέρι(719)
    • 4 αστέρι(20)
    • 3 αστέρι(1)
    • 2 αστέρι(1)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 10/06/2020

    Αυτό είναι το καλύτερο έτοιμο για πτήση που είχα ποτέ. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και ισχυρό και επίσης χειρίζεται πολύ καλά. Πετούσα αρκετές φορές την εβδομάδα για 6 μήνες χωρίς πρόβλημα πριν γράψω αυτή την κριτική και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η αντοχή και η αξιοπιστία του είναι εξαιρετικά σημαντικές. Ο σχεδιασμός καθιστά εύκολη την πρόσβαση στα ηλεκτρονικά και την επεξεργασία με ελάχιστη συγκόλληση, ανταλλακτικά και αναβαθμίσεις είναι επίσης ευρέως διαθέσιμες για αυτό το τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος. Θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε από αρχάριο μέχρι προχωρημένο.

    Σχόλια (5)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 19/10/2020

    И так: Машина огонь. всё на высоте. Придраться не к чему. все сделано с гармонией и душой, это дезайн , сбит. Я конечно в первые покупаю такую вещь, но я как сам увлекаюсь моделизмом и довожу модели до совершенства, я понял ребят из iFligh. Чего только стоят пропеллеры это красота. Брал я без приемника. Буду сам подбирать аппаратуру что бы уж было очень приятно на нем летать. Если честно даже страшновато его запускать. ещё раз повторюсь это для меня шидевр, я конечно в первые вижу аппарат такого характера, и сравнивать не с чем , но опять таки для меня это просто круть. спасибо людям из iFligh ещё раз за красоту, буду надеяться что тон совершит свой первый полет. Спасибо большое прадавцу. Честно я рекомендую данную машину если вы хотите что-то вроде этого. А да дошел меньше недели со склада в России, если кто то из соотечественников смотрит , то можно брать.

    Σχόλια (7)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/02/2020

    Almost perfect! Reflash ESC's with JESC and FC with BF4.1.3. Follow JB's RPM filter video. Overclock CPU to 192mhz, drop to 4k/4k and Dshot300. Trust me! :) Set cpu_overclock = 192MHZ Move FrSky antenna to arms, that way they are out of the props, stock config using supplied holders and TPU will chop a prop on your first crash/landing. The caddx is perfect but lots of feedback, use iFlight LC Filter to solve for perfect video. BUY SPARE ARMS, you WILL need them.

    Σχόλια (4)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 08/11/2019

    Ok first off this is a banger. For the price of the qwad you something amazing. I have not seen to many reviews of the Nazgul without a receiver. I fly Flysky. When I unboxed the qwad it had a servo wire for a receiver. Well I had to unsolder it. I used my own receiver wire and reconnected power and ground to the same pads. I was using ibus so I connected the white wire to any open R pad. In my case R2. Next comes the best part that a lot of reviews leave out or should I say is a small detail that made me very happy to see. The TPU mount for the antenna has a small space perfect for the receiver. My FS-A8s fit so perfect in it. It was made for it. Once connected to Betaflight it was already set up. Switches and all. The only thing I did was turn on the R2 pad for my receiver. In the modes tab I also added Air mode. I have only did a test hover in the driveway due to it being dark. It seemed like it was going to be very smooth. I can’t wait to rip it.

    Σχόλια (7)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/01/2021

    New version Nazgul5 4s comes with the Caddx Ratel 2 Starlight, the Succex-e v2 45A esc, new version F405, Albatross 3dbi antenna, matt black finish with engraving on the motor bells, Force 600mw VTX, gold plated USB port on the F405, shortened to fit MMCX adapter cable and dont even get me started on the quality improvement of the 3d printed parts, these are smoooothe. Betaflight 4.2 preloaded and tuned. Box full of goodies (and vinyl stickers) and a presentation which is world class! I've bought a few of these on the second release and this version is by far the BEST. Seriously impressed with this entire build from packaging to quad performance. Buy this version or the V2 version with the improved frame - either way you get something truly perfect, out of box!

    Σχόλια (8)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/09/2019

    Recu le 19 en commandant le 2, je ne l'attendai pas si vite, Bravo à l'équipe Bang Good!!! Bon, je n'ai pas encore essayé mais les reviews sur YOU TUBe en font l'éloge donc ce sera SUPERRRRRRRRRR!

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 04/10/2019

    Quá tuyệt vời. Hàng đến Sài Gòn - Việt Nam trong 11 ngày. Quá nhanh. Chất lượng quá Ok. Đẹp...

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 12/01/2021

    Ένα καλό ελικόπτερο για τα λεφτά του. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά! Τα PIDs ροής ήταν υπερτιμημένα, οι κινητήρες ζεσταίνονται λίγο. Για παν ενδεχόμενο, το γέμισα με βερνίκι και στεγανωτικό. Πετάμε γρήγορα και σταθερά. Με την κάμερα και την μπαταρία, πήρα 630 γραμμάρια. Κράτα το 20% της βενζίνης. Με μπαταρία στα 1500 mAh ο χρόνος πτήσης είναι περίπου πέντε λεπτά. Ο τρέχων αισθητήρας είναι συντονισμένος και φαίνεται να είναι σωστός, αλλά ακόμα και όταν οι κινητήρες είναι εκτός λειτουργίας, οι ενδείξεις του ρεύματος μεταπηδούν στο 2-2,5Α!

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 15/08/2020

    Είμαι αρχάριος και αυτό είναι το πρώτο μου τετράμηνο. Μου πήρε μερικές ώρες έρευνας για να το κάνω να δουλέψει. Μόλις το καταλάβεις, δουλεύει τέλεια. Τρέχει γρήγορα στα 4. Έρχεται χωρίς την κάμερα που φαίνεται στις φωτογραφίες, οπότε έπρεπε να εκτυπώσω τη δική μου. Το πλαίσιο είναι ανθεκτικό, επέζησε από πολλές συγκρούσεις και ζημιές. Οι έλικες που περιλαμβάνονται είναι επίσης πολύ ανθεκτικές, αν συγκρουστούν, μπορούν εύκολα να λυγίσουν με το χέρι και να πετούν τέλεια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά, με πολύ καλές συστάσεις.

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 05/05/2020

    Le nazgul5 4S (si vous changer les moteurs en plus bas KV vous pourrait le passé en 6s puisque la FC gère le 6S), il êtres semble un kawd FP de qualité, tout les pieces sont dans la boite, vous aurait beaucoup de piece de rechange, ça sait très important ou des accessoires en TPU puisque il est tres populaire, (frame XL5). Les PID d'origine sont parfaite, rien à changer, pour le moment, les réglages se feront au fur et à mesure. J'ai juste mi un le PID mode pour les réglages à la maison pour éviter de chauffé le VTX. Et je pense le passé en R9M pour du long range par la suite. Super Produit :)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$399.99
    • US$370.29
    • US$174.79
    • US$206.99
    • US$387.99
    • US$718.99
    • US$482.99
    • US$144.29
    • US$662.39
    • US$89.99
    • US$321.99
    • US$781.99
    • US$321.99
    • US$464.53
    • US$429.99
    • US$758.99
    • US$25.99