Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (231)
  • Εικόνα (30)
  • Βίντεο (2)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(231)
    • 5 αστέρι(213)
    • 4 αστέρι(14)
    • 3 αστέρι(3)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 24/03/2021

    Το θέλω ως βοηθό στις επισκευές ηλεκτρονικών. Ίσως θα προσπαθήσω να βρω μια διαρροή θερμότητας στο σπίτι. Αλλά το πρώτο τεστ ήταν στο μεσημεριανό. Και εκεί ήμουν ενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Το να βλέπεις την τραπεζαρία μέσω θερμικής κάμερας είναι συναρπαστικό. Ένα παράδειγμα είναι μια φωτογραφία της μπύρας. Το μαύρο αντικείμενο είναι η μπύρα και ο κίτρινος λεκές δίπλα του είναι μια θερμαινόμενη περιοχή του τραπεζιού από μια ζεστή κατσαρόλα. Συνολικά, είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Έχει ένα σκληρό περίβλημα αποθήκευσης, περιλαμβάνεται μια κάρτα 8GB SD, αποθηκεύει εικόνες σε μορφή BMP. Τα μειονεκτήματα είναι η χαμηλή ανάλυση της εικόνας, η αρκετά αργή μέτρηση και ένα μικρό φάσμα μετρούμενων θερμοκρασιών.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 05/04/2021

    Η κάμερα θερμικής απεικόνισης έφτασε σήμερα. Η παρουσίαση είναι καλή σε μαγνητικά κλειστό κουτί. Η κάμερα είναι ασφαλής σε μια σκληρή θήκη. Η διεπαφή είναι απλή στην κατανόηση.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 18/11/2020

    Naprava prispela nepoškodovana. Embalaža brez poškodb, vsa pohvala logistiki. Naprava deluje odlično, glede na ceno je vrhunska. Vsekakor dobra izbira.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 22/10/2020

    As shown in the photo, it's pretty accurate and seems to do quite a good job for a thermal camera in the lower price range. Also, as noted by many, it won't last too long with even good quality Eneloops but it does work for enough time to do your job, and I'm pretty happy with the device after 24 hours of use. I would not be using it to check people for Covid, but it does a very good job of checking hot spots in various devices you may have.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/05/2021

    Υπερταχεία παράδοση (παραλαβή 48 ώρες μετά την πληρωμή)! Άμωμος συσκευασία! Η απόδοση δεν έχει ακόμα καθοριστεί, αλλά πολλά υποσχόμενη.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 19/08/2021

    ... υπερύθρων σκύλος :)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 10/04/2021

    really good product! perfect for the first analysis. cheap buth good!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/07/2020

    I decided to buy this camera because I am electrician and reviewing some power switching units under load with thermal camera is sometimes a must. Also I sometimes need to check whether integrated circuit gets hot or not. This camera covers it pretty well. I got it in rectangle pouch with colorful english manual and 8GB uSD card "SanDisk Edge 8GB class 4" with cca 5MB/s bandwidth and 2 bad sectors, but useful for this camera. Just beware this camera does take photos in BMP only. I would welcome function to draw contrast lines from regular camera to thermal camera, just for better accuracy. Ability to choose infrared overlay over normal image is really useful. Also interface is not that responsive and browsing images with device does have some bugs, but generally it works as it should, mainly for its price.

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • loke3p
    BE
    04/05/2017

    la Xintest HT-02 est une superbe petite caméra thermique de type pistolet. Très pratique pour s'introduire en douceur dans le monde de l'imagerie thermique ou faire la chasse aux pertes d'énergie dans son habitation. Elle peut aussi être très utile pour l'inspection de tableaux répartiteurs, lignes électriques, circuits électroniques, frottements mécaniques,... Un review en français est disponible sur http://www.homelab.be/index.php/2017/05/04/xintest-ht-02-une-camera-thermique-abordable/

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 25/06/2019

    simple and basic thermo camera. it has an acceptable resolution for a basic checking of hot and cold areas. I purchased it mainly for electronic troubleshooting. It is not as precise or sophisticated as the most expensive units, but compared to products that has a price of some hundreds of euro it does the job for non professional use. what I noticed is that it has difficulties in reading the temperature with shiny surfaces, but probably I must experiments with different parameters setting of the software. The thermal photo shows the temp of my soldering iron. the smal SD card memory is included in the package, so you don't need to purchasing one. It works only with 4 AA batteries, so for long home use it could be better to reduce the backlight in order to use less battery power. the focus is fixed, so you must practice a little bit for having a good image. good value for money, satisfied. termocamera semplice e di base. ha una risoluzione accettabile per un controllo di base delle aree calde e fredde. L'ho acquistato principalmente per la risoluzione dei problemi elettronici. Non è preciso o sofisticato come le unità più costose, ma rispetto ai prodotti che ha un prezzo di qualche centinaio di euro fa il lavoro per uso non professionale. quello che ho notato è che ha difficoltà a leggere la temperatura con superfici lucide, ma probabilmente devo fare esperimenti con diversi parametri di impostazione del software. La foto termica mostra la temperatura del mio saldatore. la piccola memoria della scheda SD è inclusa nel pacchetto, quindi non è necessario acquistarne una. Funziona solo con 4 batterie AA, quindi per un uso domestico prolungato potrebbe essere meglio ridurre la retroilluminazione per utilizzare meno energia della batteria. il fuoco è fisso per cui si deve fare un pò di pratica per vaere buone immagini. buon rapporto qualità-prezzo, soddisfatto.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 14,79€
    • 23,06€
    • 118,41€
    • 19,73€
    • 16,22€
    • 11,95€
    • 46,37€
    • 73,47€
    • 53,28€
    • 28,60€
    • 53,28€
    • 17,08€
    • 8,54€
    • 10,84€
    • 11,95€
    • 18,74€
    • 17,75€
    • 25,65€