Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (67)
  • Εικόνα (15)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(67)
    • 5 αστέρι(63)
    • 4 αστέρι(3)
    • 3 αστέρι(1)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(0)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 06/03/2021

    Die Lieferung hat genau 5 Werktage gedauert.Das Fahrzeug funktioniert einwandfrei, einige Teile müssen neu befestigt werden da sie von Werk her nicht so gut befestigt sind. Verarbeitung ist auch gut, an manchen Stellen sieht man aber ein paar Mängel,aber das ist Meckern auf hohen Niveau. wer auf scale RC steht sollte zugreifen. für 430€ Euro ist das Teil echt geil.denkt dran, in Deutschland zahlt man für die gleiche Ausführung über 800€.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 15/01/2021

    Well packed, arrived in time and without any damage.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/10/2019

    I placed the order on 13/10/2019 and on 22/10/2019 the package was already here in Luxembourg. For this vehicle you can give only 5 stars, not only that it looks as good as a showcase model, all functions are flawless. From the light to the sound, the powerful engine, the manual transmission, the 16-channel control .... I'm just overwhelmed. All doors can be opened, a complete construction manual is included, if you want to unscrew the part and reassemble. My clear tip, buy! A must have for every RC enthusiast.

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 15/07/2020

    I chose this based on the many reviews on Youtube. Received 5 days after order from USA warehouse in NJ - to Seattle WA. Attention to detail and part quality nearing a Tamiya kit. Almost RTR, few things to attach and needs batteries for car and controller. While chassis and drive parts are mostly metal, the remainder of the rig seems like scale model plastic. Has a quality tool kit. Minor problems: Rear axle driveshaft looks like it was never attached. Antenna holder across back came off in shipping, looks like glue joint failed. I re-attached and it's okay. Overall happy with it.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 21/10/2019

    Ich war zwar zwischenzeitlich spektisch, aber heute kam der Cougar an, und was soll ich schreiben um die Begeisterung auszudrücken. Sterne meiner Bewertung sagen alles. Umfang, Detailierung und Funktionen für den Preis einzigartig. Ich werde wohl noch mehr von dem Hersteller kaufen, wenn die Sattelzugmaschine irgendwann mal einen Trailer bekommt, wird diese und der Trailer dazukommen. Auch wenn mal die Elektronik streiken sollte oder man Teile tauschen muß. Topp Lieferumfang, Coole Anleitung und das Geld wert. - Kaufempfehlung!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 30/08/2020

    overall was pleased with truck, but when it arrived had a bunch of parts lying in the bottom of box, box was perfect so can only guess it was packaged damaged! was told by customer service its not broke build it and enjoy it!!!

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 26/03/2020

    Συνοψίστε το. Είναι ένα τέρας, αλλά με ελαττώματα. Κανένας από τους Diffs δεν είναι κλειδωμένος και δεν φαίνεται να έχει πολύ εύκολους τρόπους να τους κλειδώσει. Επίσης, ο θερμαντήρας και ο ανεμιστήρας της εξάτμισης έσπασαν την 3η φορά χρησιμοποιώντας το και η μετατόπιση του νομπ είναι πολύ εύκολο να το χαλάσεις. Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να χαμηλώσεις την ένταση στο πολύ δυνατό ηχείο. Και οι προβολείς ενεργοποιούνται μόνο όταν μετακινείς το φορτηγό ατελείωτα σκάβεις μέσα από τα χαλασμένα καλώδια και το κάνεις μόνος σου. Αλλά ευτυχώς έρχεται με όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι. Αλλά πέρα από αυτό είναι σχεδόν τέλειο! Πολύ ζυγαριά και φοβερή εμφάνιση.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 22/11/2019

    super teil ,einfach ein muß für jeden der ein maßstabsgetreues rc modell haben möchte. licht ,sound rauch ,die winde und auch der ventiltor vom scale motor funzt einwandfrei. ist schon ein beeidruckender schwerer brocken wenn er dann mal vor einem steht.einfach ein tolles gerät ! habe auch ein dänisches fahrzeug draus gemacht.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 21/11/2019

    Thanks for the support I received the order toda. Before the predicted. Untill the next purchase. I Will refere tô my friends. See you...

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 31/07/2020

    Είμαι ευχάριστα έκπληκτος, ευχαριστώ

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 266,97€
    • 328,05€
    • 103,20€
    • 202,15€
    • 144,81€
    • 20,46€
    • 682,37€
    • 66,98€
    • 142,51€
    • 251,66€
    • 185,94€
    • 517,21€
    • 26,86€
    • 286,59€
    • 274,85€
    • 89,55€
    • 395,77€
    • 183,38€