Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (331)
  • Εικόνα (27)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(331)
    • 5 αστέρι(321)
    • 4 αστέρι(8)
    • 3 αστέρι(1)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(1)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 13/12/2020

    Μου πήρε σχεδόν ένα μήνα. Δεν πίστευα ότι θα έφτανε. Αν και δεν το δοκίμασα ακόμα. Θα δώσω ένα ευχαριστώ. και στον πωλητή

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 04/11/2020

    Γρήγορη παράδοση, εξαιρετικές συνθήκες!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 27/09/2017

    je connais ce produit j'en utilise d'autres mais lui ne servira jamais totalement détruit comme si un rouleau compresseur était passé dessus je vous joins les photos réalisée avec mon smartphone ,c'est édifiant !! que comptez vous faire pour moi ? merci de me faire une réponse rapide

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 28/05/2016

    These Receivers are as good as it gets when it comes to budget-priced, reliable non telemetry receivers. They deliver excellent value for money. Long Range - very long range. Failsafe on all channels, which means you might just get your model back if there is a hiccup. There is a positive review at the RC Review site; http://www.rcmodelreviews.com/frskyreview.shtml I have been shopping with banggood for several years now and they are very reliable and good at packing and sending within a reasonable time. I live in Australia so I usually use EMS parcel service or the Australa Direct channel to get the different articles to my door within 2 weeks usually. Buy with confidence.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 29/01/2020

    это была самая долгая доставка с 3.01. по 29.01.20.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 25/10/2019

    Packaging it's OK shipped time it's good and product it's functionnaly

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 29/09/2017

    The shipment of the receiver was fast and in a well done package. No damages of the package or of the product. The handling to link the receiver with the transmitter was very easy and quick to do. Now the receiver works in my modell without any problems. Fantastic.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 18/08/2017

    produto bem embala e entrega muito rápido, indico o fornecedor de confiança

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 27/01/2017

    Matériel reçu dans les temps. Pas encore testé. Tous les marquages indiquent que c'est du FRsky, mais je ne suis pas sûr que ce ne soit pas une copie... C'est un récepteur 8 voies, mais sur le boîtier, il est curieusement marqué "4 channel"....

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 31/08/2018

    Aparelho veio perfeito. Bem embalado e funcionando perfeitamente. Só pensava que tinha sbus ou ppm nele. Fora isso tudo ok

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 565,29€
    • 60,80€
    • 12,95€
    • 60,80€
    • 11,21€
    • 9,96€
    • 341,82€
    • 32,79€
    • 96,70€
    • 66,16€
    • 17,26€
    • 160,55€
    • 12,95€
    • 30,89€
    • 33,89€
    • 48,84€
    • 151,92€
    • 21,93€