Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (154)
  • Εικόνα (28)
  • Βίντεο (2)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(154)
    • 5 αστέρι(146)
    • 4 αστέρι(8)
    • 3 αστέρι(0)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(0)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 20/11/2020

    Bought it for nephew for Xmas so I can review the box ( it’s like shrink wrapped so can’t peek inside ) but the outside gets 5 stars Had a spare set of 009 so got just car + controller

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 04/01/2021

    Alot smaller than i imagined but overall alot of fun!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • Kam
    DE
    02/03/2021

    Great product! Lots of fun especially if you are already into FPV. If you are new, good way to start.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 09/10/2020

    Το έστειλαν στον αγοραστή, είναι δώρο και διεύθυνση παράδοσης, πες τους ότι είναι άλλο ένα.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 09/05/2020

    Πραγματικά διασκεδαστικό και καλοψημένο. Αγόρασα δύο και έπαιζα με το γιο μου σε όλο το σπίτι! Συνιστάται η αγορά άλλων μπαταριών, επειδή η παρεχόμενη διαρκεί 10-15 λεπτά. Πολύ ξεκάθαρο ακόμα και για όσους σαν εμένα δεν ξέρουν τίποτα για το F.P.V. Κατάφερα να στήσω τις συχνότητες σωστά σε δύο λεπτά. Ακόμα και τα γυαλιά είναι καλοφτιαγμένα. Σίγουρα όχι επαγγελματικό, αλλά καλοφτιαγμένο. Φαίνεται καλό σε όλες τις συνθήκες. Ο οδηγός είναι πολύ ευχάριστος! Το τιμόνι και ο επιταχυντής είναι προοδευτικά, πράγμα που κάνει τα πάντα πιο ακριβή. Υπάρχει επίσης ένα κόψιμο απευθείας στο τηλεχειριστήριο: για να τα φτιάξεις δεν χρειάζεται καν να σταματήσεις! Για το κόστος τους συνιστώνται! Ακόμα και σε ένα πολύ νεαρό κοινό χρήστη. =SYM=--------------- Πραγματικά διασκεδαστικό και καλοψημένο. Αγόρασα δύο και παίζω με το γιο μου σε όλο το σπίτι! Συνιστώμενη αγορά άλλων μπαταριών, επειδή η παρεχόμενη διαρκεί 10-15 λεπτά. Το εγχειρίδιο είναι στα αγγλικά. Πολύ ξεκάθαρο ακόμα και για όσους σαν εμένα δεν ξέρουν τίποτα για το F.P.V. Κατάφερα να ρυθμίσω τις συχνότητες με τον σωστό τρόπο σε δύο λεπτά. Ακόμα και τα γυαλιά είναι καλοφτιαγμένα. Σίγουρα όχι επαγγελματικό, αλλά καλοφτιαγμένο. Μπορείς να δεις καλά σε όλες τις συνθήκες. Ο οδηγός είναι πολύ ευχάριστος! Το τιμόνι και ο επιταχυντής είναι προοδευτικά, πράγμα που κάνει τα πάντα πιο ακριβή. Υπάρχει επίσης ένα κόψιμο απευθείας στο τηλεχειριστήριο: για να τα φτιάξεις δεν χρειάζεται καν να σταματήσεις! Για το κόστος τους, τους συστήνουμε υπερβολικά! Ακόμα και σε ένα πολύ νεαρό κοινό χρήστη.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 17/01/2020

    This is great fun for my grand son (5) and my grand daughter (8). I have to open all the ground floor doors and they see who can drive around the house fastest. Its lucky I have a lot of 1s batteries from my tiny whoops to keep them going.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 02/03/2020

    havnt gotten the goggles that are advertised. basically the only reason i ordered this particular item. so this is the best rating i can give untill this resolved.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 29/04/2020

    Ottima macchinina con controllo remoto, ideale per esplorare tutte le stanze della casa a livello pavimento! Il controllo risponde molto bene in 90m2 di appartamento, mio figlio di 6 anni l'ha molto apprezzata e ha imparato subito! Durata della batteria in dotazione è molto bassa ma con le batterie da 450mAh si può allungare il tempo di gioco, consigliato! Consegna molto rapida con DHL

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 26/01/2020

    Fast shipping to Ireland, product well build great quality, well packed and for the price of it you can’t go wrong, great fun for all the family. my kids love it! would recommend this product.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/04/2020

    I've Loved chasing me patterdale terrier about the house in fpv it makes a chance for him chasing me I love this RC FPV Car .

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 8,54€
    • 20,50€
    • 77,65€
    • 73,47€
    • 43,56€
    • 43,56€
    • 44,29€
    • 45,27€
    • 31,35€
    • 26,90€
    • 20,50€
    • 23,67€
    • 37,67€
    • 29,89€
    • 82,01€
    • 34,53€
    • 89,70€
    • 187,11€