Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (8485)
  • Εικόνα (2127)
  • Βίντεο (3)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(8485)
    • 5 αστέρι(8012)
    • 4 αστέρι(446)
    • 3 αστέρι(18)
    • 2 αστέρι(3)
    • 1 αστέρι(6)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 16/08/2021

    Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτά τα μπουμπούκια. Δεν είναι έκπληξη, καθώς δεν υπάρχει προϊόν του Μπλίτζγουλφ που να μην είναι καλής ποιότητας. Λεπτός σχεδιασμός, τέλεια εφαρμογή στα αυτιά, καθαρός ήχος και πραγματικά δυνατό μπάσο, πλήρης και καλή συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών ακουστικών. Η μπαταρία διαρκεί πολύ, τουλάχιστον 2 ώρες δυνατής μουσικής. Το κενό δεν είναι καθόλου εμφανές. Μου αρέσει το φυσικό κουμπί στα μπουμπούκια, είναι ξεκάθαρο και συνετό. Τα μπουμπούκια είναι πολύ καλύτερα από κάθε άλλο μπουμπούκι Bluetooth που έχω αγοράσει και δοκιμάσει για μένα και την οικογένεια μέχρι τώρα. Το μόνο αρνητικό είναι η θύρα φόρτισης μικροσκοπικού USB αντί για μια πιο εξελιγμένη τεχνολογία τύπου C. Προϊόν σίγουρα συνιστάται.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 01/04/2021

    Πολύ καλό το τηλέφωνο, και το έλαβα γρήγορα. Πλήρωσα το κατάλυμα στις 16/03 και την επόμενη μέρα είχε ήδη παραπεμφθεί. Έφτασε στη Βραζιλία στις 23 και σήμερα το έλαβα στο σπίτι μου. Δεν τσαλακώθηκε ή κάτι τέτοιο, το κουτί σφραγίστηκε και το τηλέφωνο ήταν φορτισμένο, ο φορτιστής, χειροκίνητα και προφυλακτικά, εκτός από το μικρό του κουτί. Πρώτη φοβερή αγορά και δεν το μετανιώνω. Πολύ καλό τηλέφωνο, έχει έναν εξαιρετικό τάφο, όταν το συνδέετε δεν συγχρονίζεται πρώτα αλλά μόνο για ένα δευτερόλεπτο και δεν διαταράσσει την απόδοσή σας. Είναι μεγάλος, αλλά όχι χαλαρός από το αυτί. Σχετικά με την μπαταρία που δεν χρησιμοποίησα για πολύ για να αξιολογήσω, αλλά το μικρό κουτί φορτίζεται και το τηλέφωνο επίσης.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 12/12/2020

    Δεν είναι το ωραίο πουρέ ακουστικά που βρίσκεις εκεί έξω, κάθεται καλά, αλλά κολλάνε πολύ μακριά από το αυτί για να τα συγκρίνω μαζί μου, αλλά! Τώρα έχω δοκιμάσει αρκετά άλλα σε καθημερινή χρήση. Τζάμπρα Ελίτ 75. ήχος αργού ελεύθερο στυλ1. Μπανγκ & Ολούφσεν (320 δολάρια) και μενού των JBL σε aar και... Δεν πίστευα ότι όλα τα παραπάνω είναι λουτρά, στον κήπο αρέσουν τα πράγματα που λειτουργούν πολύ καλύτερα για μεθάνιο από BW-FYE7, μεγαλύτερη μπαταρία στο ένα, λίγο καθαρό ήχο σε κάτι πιο ωραίο για να φαίνεται αυτό, και ούτω καθεξής! Αν σας αρέσει δυνατά, πολύ δυνατά, και εκπληκτικά σχεδόν εντελώς καθαρός ήχος που δεν σπάει, όπως όλα τα άλλα που προαναφέρθηκαν, προσπαθήστε να φτάσετε σε εκείνο το σημείο εκεί το απλά δεν ακούγεται καλό πια, και μπορείτε να απορρίψετε 1 προς τα κάτω! Προσθέστε ένα q στο κινητό σας ή το pc, και τότε μπορεί να ακούγεται τόσο παράλογα καλό, με το μπάσσος να μην είναι δυνατό σε ένα τόσο μικρό πράγμα. Η έκθεση ενός Δανού Μπρούγκερ γράφει λίγο στα δανικά, διότι γνωρίζουμε καλά ότι όλες οι άλλες κριτικές εδώ δεν είναι κατάλληλες στο τέλος... Μπορείς να δώσεις μόνο 4 αστέρια ή πάνω, αλλά έχουμε ένα προϊόν εδώ στην τιμή ακούγεται πολύ καλό, όπως ένα ημερήσιο ακουστικό, αν μπορείς να δεις ένα τραπέζι από αυτό τσούζει αρκετά μακριά από τα αυτιά, Και δεν είσαι τόσο όμορφη όσο οι άλλες που έχω ονομάσει. Αλλά πρέπει να ειπωθεί, και Σπέσιελ, "Η Β&Ο ακούγεται καλύτερα. Αλλά αν βάλεις τα ακουστικά στον υπολογιστή και έχεις τους σωστούς δίσκους, Και έχουν υποστεί τη μουσική που κατεβάστηκε (προσδιορίστε το καλύτερο κουόρτς ή το μπλε ακτίνων) τότε η B&O πεθαίνει για μένα στο 70-75% αλλά υπέστη το επίπεδο της χαμηλής χερτζ, έτσι "ατσάλινο" υποφέρει στο μεταξύ και έξω. Μπορώ να γυρίσω στο 100% XD χωρίς ήχο που σπάει, τον πιο δυνατό ήχο, και τον γείτονα, όχι τον ίδιο, αλλά ο ήχος του ήχου του 50%...... αλλά τα κουμπιά στο κάθισμα του κεφαλιού δεν είναι πολύ gode!!!!!!!!!!, αλλά μπορεί να χρειαστεί να είναι

    Σχόλια (5)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 19/11/2020

    Μου αρέσει πολύ το προϊόν. Το μπάσο ποιότητας ήχου είναι πολύ καλό. Πήρα το προϊόν για συνολικά 300tl (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).Η δυνατή απόδοση είναι πολύ γλυκιά.Βρίσκεις ικανοποίηση.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ακουστικό σε ένα κουτί και ένα σε ένα αυτί. (Δεν παρατηρεί τι είναι μέσα στο κουτί, απλά τρέχει το δεξί και μόνο αριστερά ακουστικά χωρίς κανένα πρόβλημα.) Και η παράσταση του βίντεο είναι αρκετά καλή, και δεν βλέπω πολλές καθυστερήσεις, αλλά υπάρχει σίγουρα μια μικρή διαφορά. Μπορεί να σου δώσει μια μικρή καθυστέρηση στα παιχνίδια τύπου Παμπ. Κοιτάξτε τα τεστ στο YouTube αν πρόκειται να το πάρετε για να παίξετε παιχνίδια, αλλά μπορώ να προτείνω το QCY T5 για το FYE7 είναι πολύ καλύτερο με τον ήχο. Είμαι πλήρως φορτισμένος και είμαι πολύ χαρούμενος για τα ακουστικά μπροστά. Θα προσθέσω αν υπάρχει πρόβλημα. Το Bluetooth 5.0 είναι μια χαρά και ναι μπορείτε να συνδεθείτε με τηλέφωνα που είναι 4.2-4.1-4.0 αρκεί να έχετε Bluetooth στο τηλέφωνό σας. Μέχρι να προκύψει κάτι νέο. Επιτέλους, τα τηλεφωνήματα ναι ήταν μια χαρά, αλλά δεν μπορούσα να βγω έξω και να προσπαθήσω λόγω της καραντίνας, αλλά όταν το χρησιμοποίησα στο σπίτι, σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τη διαφορά. Αγγλικά (ναι το γράφω μόνος μου) Μου άρεσε πολύ το προϊόν. Η ποιότητα είναι πολύ καλή. Ιδίως τα μπάσα με ικανοποίησαν. Αυτή η ποιότητα για αυτή την τιμή είναι πολύ καλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ακουστικό τη δεξιά ώρα δεν έχει σημασία. (Μπορείτε να βάλετε το δεξί ακουστικό στη θήκη και να χρησιμοποιήσετε το αριστερό ή μπορείτε να βάλετε το αριστερό στη θήκη και να χρησιμοποιήσετε το δεξί) Είδα μερικά βίντεο από το Youtube και δεν πρόσεξα κάποιο πρόβλημα καθυστέρησης. Αλλά μπορεί να υπάρξει ένα πολύ μικρό κενό. Αν παίζετε PUBG ή COD στο τηλέφωνό σας μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση επειδή αυτά τα παιχνίδια είναι πραγματικά ταχύτατα παιχνίδια, οπότε προτείνω το QCY T5 για παιχνίδια. Αν προτιμάτε ποιότητα, προτείνω ανεπιφύλακτα το FYE7. Το 5.0 είναι τόσο καλό και ναι μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιήσεις αν το τηλέφωνό σου είναι 4.2-4.1-4.0 έχει σημασία το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι ότι το τηλέφωνό σου έχει ένα Bluetooth αν έχει bt από ότι μπορείς να το συνδέσεις. Το δοκίμασα έξω λόγω της πανδημίας αλλά όταν το χρησιμοποίησα κανείς δεν πρόσεξε ότι μιλάω με τα ακουστικά δεν είναι κακό.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 03/11/2020

    Αγόρασα αυτά τα ακουστικά χωρίς υψηλές προσδοκίες. Όταν άρχισα να τα χρησιμοποιώ, συνειδητοποίησα ότι είναι καλά για την τιμή τους. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι ο ήχος της μουσικής μπορεί να αλλάξει πατώντας διπλά τα κουμπιά. Μπορεί να επισημανθεί ότι η σύνδεση μπορεί να χαθεί για κάποιο λόγο, ακόμα και αν αποκατασταθεί από μόνη της ή όταν την τοποθετήσετε στη θήκη του φορτιστή. Η μουσική ακούγεται ωραία, ενώ ο ήχος θα μπορούσε να είναι λίγο πιο καθαρός. Το μπάσο δεν είναι τόσο ισχυρό ώστε να παρεμβαίνει σε άλλους ήχους. Είναι καλό να ακούς μουσική μαζί τους και σίγουρα συνιστώ να τα δοκιμάζεις.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/07/2021

    Αυτά τα ακουστικά blitzwolf έχουν μια πολύ καθαρή & τραγανή βάση ηχητικής διαύγειας ίση με dre, Τολμώ ακόμη και να πω καλύτερα για ένα κλάσμα της τιμής κάτω από 30 λίρες συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας αποστολής και αποστολής με εντοπισμό. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά είναι αυτά τα ακουστικά... Θα αγοράσω περισσότερα στο εγγύς μέλλον για οικογένεια/φίλους. Θα κάνουν ένα θαύμα δώρο.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 21/01/2021

    ürün gerçekten çok güzel kablolu kulaklık performansı var müziği son ses dinlediğinizde kulağınızdan çıkardığınızda bı kafada çınlama oluyor gerçekten yüksek sesi var basslarıda gayet iyi abartıldığı kadar fazla değil basslar yani sesi bozacak kadar fazla değil tam kıvamında bu arada kulaklığı taktığınızda telefondan sesi fulleseniz bile ses tam olarak açılmış olmuyor kulaklıktan da fullemeniz lazım kimse bundan bahsetmemiş muhtemelen çoğu kişi bilmiyor kulaklıkların ayriyeten ses seviyesi var yani sağ kulaklığa iki kez bastığınızda arttırıyor sesi. Beni en memnun eden konuya gelirsek kargo abi ürün Çin'den İstanbul gümrüğe 4 günde geldi 12.01.21 tarihinde sipariş verdim 16.01.21 tarihinde İstanbul'a geldi fotolara da ekledim böyle bi hız görmedim halbuki standart en ucuz olan kargoyu seçmiştim inanılmaz hızlı. Ben Kastamonu'da yaşıyorum Türkiye'ye 4 günde gelen ürün İstanbul'dan Kastamonu'da PTT kargoyla 5 günde geldi abi siz düşünün. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Gümrük ücreti de ben 2 tane aldım bu üründen ikisi beraber geldi 34.5 TL ödedim bilginiz olsun. Teşekkürler banggood.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 21/11/2020

    Ürünü yaklaşık 2 hafta içinde teslim aldım yeterince hızlı kargo. Vergi ve hasar sigortasi ile beraber satın aldım fakat yine vergi çıktı 21 tl vergi ödedim. müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim sorunun çözümü için mail alacağımı söylediler. ürünle ilgili ilk bakis ve kullanim olarak sesi gayet tatmin ediyor bas sevenler icin alinabilecek en iyi urunlerden biri. Ürünle ilgili sorularınız varsa insta @shmspkds yazabilirsiniz

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 02/08/2021

    Εξαιρετική ποιότητα προϊόντος, καθαρός και αόριστος ήχος, τέλειο για όποιον απολαμβάνει τα καλά σοβαρά. Πραγματοποίησα την αγορά και την ίδια ημέρα η παραγγελία μου ετοιμαζόταν για αποστολή στις 9 Ιουλίου και έφθασε στο σπίτι μου (Saver-BA) στις 30/Ιουλίου. Ούτε εγώ κατηγορήθηκα από το ταχυδρομείο, και παρ' όλα αυτά έφτασε με πλήρη μπαταρία. Η τέλεια αγορά, σούπερ σύσταση!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 12/05/2021

    Great Quality and an Even Better Price! Background: This was my first ever purchase on "banggood." Being from Canada I was suspicious because I had never heard of this site. However, through reading others' reviews and considering that earphones like these would cost triple the price in brick and mortar stores near me, I decided to give them a chance. Review: Opening the package the first thing I noticed was that the material of the charging box they come with felt incredibly durable and high quality. When first used them I realized that I felt slight pressure around the inside of my ear, luckily these earphones come with three different size tips, large, medium (on from factory) and small; Once I switched the ear tip to the smaller one it felt a lot better to wear them. SOUND QUALITY: This is a big one for me. When I listen to music I want great sound quality. These earphones do not disappoint; mids and highs sound clear and crisp, lows sound good, they could be better but I was honestly surprised that there is no distortion at max volume. If you're a hip-hop or rock fan these are great for both. For hip-hop, I always use Dr. Dre as a baseline while testing headphones. Battery Life: I use these for 5 to 6 hours a day on one charge, which could even be longer if needed. I charge the charging box once per week. Bottom Line: If you're on the fence about these, I encourage you to give them a try. These have similar sound quality to my old AKG headphones which says a lot, the fact that I can compare these to headphones that are triple the price speaks volumes!! (I purchased these earphones 100% with my own funds. I have no affiliation with blitzwolf or banggood.)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 17,30€
    • 20,76€
    • 160,97€
    • 5,49€
    • 32,88€
    • 17,30€
    • 42,97€
    • 30,89€
    • 53,97€
    • 29,42€
    • 13,84€
    • 6,91€
    • 39,97€
    • 28,97€
    • 29,42€
    • 24,22€
    • 43,97€
    • 71,82€