Κριτικές πελατών

4.92 εκτός 5
Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (690)
  • Εικόνα (73)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(690)
    • 5 αστέρι(642)
    • 4 αστέρι(44)
    • 3 αστέρι(3)
    • 2 αστέρι(1)
    • 1 αστέρι(0)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 26/02/2021

    Αυτές οι λαβίδες είναι αρκετά καλές και άνετες για χρήση με ή χωρίς τα μανίκια σιλικόνης. Ωστόσο, το υλικό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολο, είναι εύκολο να λυγίσει τις αξίνες όταν χρησιμοποιείται υψηλότερη ένταση. (ή όταν μαθαίνεις και προσπαθείς να επιλέξεις ένα κομμάτι διατύπωσης αντί για το κουμπί κλειδί :-)) Το κιτ περιέχει πολύ καλή ποικιλία γάντζων, ωστόσο βρήκα τους στρογγυλούς για να γλιστρήσουν από τα πλήκτρα εύκολα, καθιστώντας πιο δύσκολο το να παραβιάσουν μια κλειδαριά όταν χρησιμοποιούν μεγαλύτερη ένταση - αντί των στρογγυλεμένων άγκιστρα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν λίγες ακόμα τσουγκράνες. Επίσης, μου λείπει τουλάχιστον μία κορυφή του βασικού εντάτη, συμπεριλαμβανομένων των κάτω τεντώσεων συχνά ξεφεύγουν όταν προσπαθούν να τα χρησιμοποιήσουν ως εντάσεις TOK. Γενικά, ένα αρκετά καλό σετ εκκίνησης που δεν καταστρέφει το πορτοφόλι σου και δεν χρειάζεται να κλάψεις όταν λυγίζεις ή σπας μια αξίνα ενώ μαθαίνεις να μαζεύεις.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/01/2021

    Bought these after I saw The Lockpicking Lawyers video review, I haven’t tried them yet but they seem to be very nice quality for the money I paid, 2 picks were a little bent but nothing really severe

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/09/2020

    Nice set! As a n00b I was already able to pick my first simple lock with these. Quality seems good. The thickness of the set might not get you in the tighter locks probably. Had some trouble fitting the tensioner in the lock, but I managed. Stumbled upon these thanks to the Lock Picking Lawyer’s review on YouTube.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 03/10/2020

    very nice little kit! I bought this kit because LockPickingLawyer used it on one of his videos. putting the red handles on is a pain. but I managed to pick my 1st lock. very happy.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 16/04/2021

    Received exactly as advertised and the quality feels good. It came as 27 thousandths of an inch (0.686mm) which is just just thicker than my Sparrows picks. Great case and overall good set to have. Bought one for my brother who is a beginner as well. I am happy with this set. Lock Picking Lawyer's review of this set made me get it as a daily set to abuse and save my Sparrows picks (take the pressure off them).

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 06/02/2021

    Καθόλου άσχημα. Καλή τιμή. Γερή. Ωραία συλλογή αγκιστριών. Τα χερούλια που έρχονται είναι ωραία. Χαίρομαι που τα αγόρασα. Γρήγορη παράδοση, σπουδαία πράγματα, ωραία προφίλ

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 28/01/2021

    Πολύ καλό προϊόν. Αισθάνονται υπέροχα στο χέρι και για την τιμή που έχουν είναι μεγάλη. Έχουν ένα μικρό πρόβλημα με το να μην είναι ένα κομμάτι και ένα από τα τουρσί "χορεύει" και είναι άχρηστο, αλλά μερικά σημεία συγκόλλησης θα το ενισχύσουν. Τα υπόλοιπα είναι τέλεια. Προτείνω την αγορά.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 08/10/2020

    Όλα εντάξει, όπως στο βίντεο LPL που με οδήγησε να δοκιμάσω αυτό το προϊόν.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • zufVIP4
    CZ
    29/01/2021

    Very high quality lockpicks. Best set I've ever buy.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 22/12/2020

    Very nice kit for total noobs like me. flexible tips and rigid handles in a strong material gives me good feedback. Nice case for storage. My only complaints would be a lack of tensioning options.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 12,01€
    • 6,20€
    • 21,42€
    • 8,23€
    • 13,18€
    • 32,14€
    • 14,83€
    • 38,27€
    • 9,06€
    • 11,53€
    • 101,94€
    • 11,66€
    • 9,06€
    • 20,60€
    • 57,70€
    • 17,15€
    • 16,56€
    • 7,41€