Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (3307)
  • Εικόνα (629)
  • Βίντεο (6)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(3307)
    • 5 αστέρι(3251)
    • 4 αστέρι(48)
    • 3 αστέρι(5)
    • 2 αστέρι(1)
    • 1 αστέρι(2)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 17/09/2021

    Ποιότητα κατασκευής και υλικών πολύ καλή. Σε σχέση με άλλους "επώνυμους" έχει διαφορά προς το καλύτερο. Κάνει αυτό που λέει, φορτίζει γρήγορα. Συστήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/12/2020

    Um dos melhores carregadores que já usei! Super útil.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 22/10/2020

    Αγόρασα 30W και ήρθα 18W. Δεν είναι αυτό που αγόρασα, θα ήθελα να πάρω το σωστό.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/05/2016

    This power-supply-unit supports the new QC 3.0-standard for fast-charging and also an additional 5 V, 2,4 A strong port for other devices. Because of the QC 3.0-standard is backwards-compatible, you can also use the QC-port with your other QC-compatible devices. (In my case I used it with a Samsung S7 Edge which sadly only supports QC 2.0.) Or even for non QC-devices, in this case it will just charge them normally with 5V, 2,4 A max. or according to the manual with the highest supported Ampere-rating of the pluged-in device. What you get: You receive the item inside a stable paper-box (picture 1) together with a short manual in English. It includes the technical specifications (picture 2) and answers to frequently asked questions (FAQs). Technical specifications (picture 3): Input: 100-240 V ~ 50/60Hz, 1 A Output: 5,0 V, 2,4 A / 3,6-6,5 V, 2,4 A / 6,5-9 V, 2 A / 9-12 V, 1,5 A The unit is made of a very thick plastic which is very stable. The surface is very glossy (picture 4), so you will end up seeing your finger-prints on it very soon! When the unit is pluged in into a wall-outlet both USB-ports get eluminated in different colors (picture 5), so you are also able to find the ports in the dark. The light of the used port is covered once you have pluged in your USB-cable into it, so you have no disturbing lights in the dark, if you use/cover both ports. I also tried the standard-port together with a USB-QC-2.0-fast-charging-adapter from JUWEI (JUWEI J7-i) to see, if the fast-charging-feature of the adapter gets enabled. And yes, in my try to recharge my S7 Edge from 82 % battery-level to full, it was even faster than the estimated 31 minutes for "Fast-Charging" shown on the smartphone-display. During my try, the unit doesn't even got as warm as my hand, so I assume it might get a bit warmer, if you use both ports at the same time for a longer period, but I doubt it would get very hot. I hope this review would be of any help for everyone else who is thinking about a purchase of this item. (Sorry, if there are any complicated sentenses or words inside this review, because I come from Germany and english is not my native tongue.)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 05/07/2016

    Корпус качественный,глянцевый.Немного греется при зарядке.Не пищит. При нагрузке 2а. Порт 2.4 выдает 5.1в 1.9а. Порт 3.0 выдает 4.94в 1.85а-пока нечем потестить порт 3.0 на стандарт QC3.0

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 14/02/2020

    Ο κατασκευαστής παρέχει 18μηνη εγγύηση για τη συσκευή. Χωρίς φορτίο στην έξοδο QC έχουμε 5.05 V, υπό φορτίο 3,1 A - 5.16 V, για 9.07 V δίνει φορτίο πάνω από 2,1 Αμπέρ, και για 11,9 Volts, το φορτίο 1,59 Amres μεταφέρει σταθερά και υπό υψηλότερο φορτίο μειώνει την τάση εξόδου. Με την ισχύ χωρίς φορτίο έχουμε 5.16 βολτ, στα 1.59 βολτ, στα 2.03 βολτ, στα 5.05 βολτ, Στα 2.42 Αμπέρ έχουμε 5.03 Βολτ, στα 2.7 Αμπέρ έχουμε 5.02 Βολτ, και όταν το ρεύμα φορτίου αυξηθεί πάνω από 2,7 Αμπέρε μειώνει την τάση εξόδου - δείτε τη λειτουργία του κυκλώματος προστασίας στο ρεύμα. Η προστασία υπερφόρτωσης λειτουργεί ανεξάρτητα σε κάθε έξοδο, αλλά την ίδια στιγμή και στις δύο εξόδους δεν έλεγξα τις επιδόσεις προστασίας. Όταν το φορτίο εξόδου είναι απενεργοποιημένο και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με την φόρτιση (έχει κύκλωμα ταχείας φόρτισης έως 9 Volt και μέγιστο ρεύμα 1,7 Αμπέρ) η τάση εξόδου της βραδύτερης ρύθμισης στα 5.15 Volt. Η φόρτιση έκανε πολύ θετική εντύπωση. Προτείνω την αγορά.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 06/02/2020

    Доставка заняла 3 дня со склада RU. Отличные зарядные устройства покупаю второй уже раз (заказал сразу 2 шт). Плюсы: приятный дизайн и качество материалов, стабильная работа и надежность. Условный минус: хотелось бы оба порта с QC3. Однозначно рекомендую к покупке. Особенно в периоды распродаж.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/09/2019

    Uso carregadores e cabos Blitzwolf desde que comprei meu primeiro celular da China, no final de 2016, e, sinceramente, aposento o carregador e cabo originais e passo a usar apenas os da BW, tamanha a qualidade de construção e efetividade! Sempre recomendo produtos da BW, e como a Banggood tem os melhores preços para a marca, sempre compro por aqui e recomendo!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 29/08/2019

    Sem dúvidas o melhor carregador que já comprei! qualidade de construção excelente, e pode carregar dois aparelhos ao mesmo tempo com eficiência! Recomendo fortemente pois é um dos melhores do mundo... agora só tô esperando os cabos da blitzwolf 3.0a chegar pra completar! comprei 2 e já estou de olho pra comprar mais. valeu

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 04/04/2018

    Посылка доехала в Украину (Хмельницкий) за 19 днейчто считаю вполне отличным сроком. Коробочка была запаянная в плёнку. Сама зарядка также обернута в плёнку. По качеству материалов очень порадовала. Довольно увесистая. есть подсветка usb портовчто тоже несомненно плюс. Быстрая зарядкакак и заявлено поддерживается. Всё очень понравилосьспасибо магазину! Однозначно рекомендую к покупке.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 8,65€
    • 7,78€
    • 12,98€
    • 10,38€
    • 11,24€
    • 6,05€
    • 14,70€
    • 17,91€
    • 8,65€
    • 5,18€
    • 12,97€
    • 9,94€
    • 12,11€
    • 12,97€
    • 34,61€
    • 25,95€
    • 6,91€
    • 15,98€