Κριτικές πελατών

Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (219)
  • Εικόνα (52)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(219)
    • 5 αστέρι(192)
    • 4 αστέρι(25)
    • 3 αστέρι(1)
    • 2 αστέρι(1)
    • 1 αστέρι(0)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • MavVIP3
    GR
    13/05/2021

    Γρήγορη παράδοση από το ιδιωτικό ταχυδρομείο. η θυρίδα ήταν λίγο αναστατωμένη, αλλά τα κομμάτια της καρέκλας σχεδόν ανέπαφα. Βρήκα μια μικρή σχισμή (2 cm) στο πλάι του κάτω μέρους (μαξιλαριού), και μια πολύ μικρή γρατζουνιά σε μια θέση βραχίονα, όπως φαίνεται στις εικόνες. Για μένα είναι σημαντικά. Γενικά, όμως, η καρέκλα είναι σε καλή κατάσταση. Θέλω να αναφέρω δύο πράγματα, διαφορετικά από την περιγραφή: Το 1ο πλάτος του κάτω μέρους δεν είναι 68 εκατοστά, αλλά 52 εκατοστά δυστυχώς. Η δεύτερη κλίση δεν είναι μόνο 135 μοίρες, αλλά μέχρι κάτω, σχεδόν 180 μοίρες! Ίσως δεν είναι το μοντέλο GC-7. Χαχα, 😁 Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος!

    Σχόλια (2)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 22/02/2021

    Χάλια υπηρεσία από τον πωλητή, χρειάστηκαν 27 μέρες για να φτάσουν στην Ισπανία όταν ανακοινώσουν ότι θα φτάσει σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Η σέλα φτάνει απροσάρτητη αν και είναι εύκολο να στηθεί με υπομονή, φαίνεται καλής ποιότητας, είναι άνετη και έχει μεγάλο βάρος.

    Σχόλια (4)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/07/2021

    Το προϊόν φτάνει ημιτελές. Ο σωλήνας που συνδέει την καρέκλα με τα πόδια λείπει και μετά από αρκετά email με διάφορες φωτογραφίες δεν μου προσφέρει καμία αποδεκτή λύση. Μου λένε να ψάξω για το ρόλο και να κάνω λίπασμα γιατί ο προμηθευτής θα αργήσει πολύ. Το αγόρασα πριν από δύο εβδομάδες για τα γενέθλια του γιου μου και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω ποτέ. Πρέπει να πάρω πίσω τα λεφτά μου και να τα αποσύρω. Κάθε εταιρεία θα το είχε κάνει μέχρι τώρα και θα μου έστελνε άλλη μία.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 07/05/2021

    Recebi a cadeira dentro do prazo prometido, o problema a que vem com um defeito na lateral do acento , vem descosido , no meu parecer é o ponto negativo que encontrei, já procedi à reclamação , estou à espera de uma resposta para podermos trocar por outra.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 09/02/2021

    Ωραία, άνετη, τεράστια καρέκλα, την αγόρασα για τον γιο μου, είναι ευχαριστημένος με αυτήν και την αγαπάει πάρα πολύ! Καλή αξία για τα χρήματα, αληθινό δέρμα! Όμορφα, άνετα και βολικά, θέλω για το γιο μου, του αρέσει και νιώθει με αυτό!

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 13/07/2021

    Αυτή η πολυθρόνα είναι πολύ χαρούμενη με την αγορά και τις υπηρεσίες του πωλητή, της Μπάνγκγκουντ, της Deutsche Post και της DHL... Χρειάστηκαν μόλις 5 μέρες για να παραδοθούν από την Πολωνία στην Ισπανία χωρίς τελωνιακό φόρο...

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 02/04/2021

    Εύκολα συναρμολογείς καρέκλες και καλή δουλειά πολύ βολική και με αυτή την τιμή μια καλή αγορά μια άριστη γρήγορη υπηρεσία και το πακέτο ήταν σε τέλεια κατάσταση πάνω

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 24/06/2021

    Very good design. Easy assembly even for amateurs. Good material. The only welcome I would have to this gaming chair and the fact that it is narrow, I measure 183cm, I weigh 90kg, but my thighs are just right ... to be even stronger had my problem putting my legs apart without feeling the pressure and restrictions sides of the chair. Otherwise, I highly praise the product. Rating 10/10 for me, we will see how long the material lasts (backrests, cushions, seating and other components). I definitely recommend people around 175-185cm weighing up to 95kg max, if you don't just have it on your navel and you're an athlete. :-D Velmi povedený dizain. Jednoduchá kompletace i pro amatéry. Dobrý materiál. Jedinou vítku, bych měl k této herní židli a to že je úzká, měřím 183cm, vážim 90kg, ale moje stehna jsou tak akorát ... být ještě silnější měl bých problém dát nohy od sebe, bez toho aniž bych cítil tlak a omezení po stranách židle. Jinak produkt velmi chválím. Hodnocení 10/10 pro mně, uvidíme jak dlouho vydrží materiál, (opěradla,polštářky,sezení a další komponenty). Určitě doporučuji lidem kolem 175-185cm váhy do 95kg max, pokud to nemáte jen na pupku a jste sportovci. :-D

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 09/06/2021

    Πήρα μια καρέκλα σε τρεις ημέρες από την Πολωνία σε χρόνο ρεκόρ :). Η καρέκλα είναι ακριβώς όπως περίμενα και ελπίζω να παραμείνει έτσι, πολύ πρακτική ώστε να μπορώ να ρυθμίσω τις λαβές και φυσικά το ερεισίνωτο, η ίδια η συναρμολόγηση είναι παιδικά εύκολη. Όταν κάθομαι το βρίσκω πολύ μαλακό που μου αρέσει, θα δούμε πώς θα είναι τελικά :)

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 15/04/2021

    Everything came packed very well, the shipping was pretty fast and the chair itself is really nice. The "butt" cushion isn't as comfortable as it seems when you're working an 8-hour shift or playing for a long period of time, but other than that, all is well. My only complaint is with Banggood delivery system when you're ordering. It seems there's a 35 character limit to submit a delivery address due to the couriers labels. However, this isn't a problem until AFTER you pay as you don't get any errors or notifications letting you know of this before checking out. I did get an email from Banggood advising me that my address needed to be rectified, but it took a lot of back and forth to have the correct address written down as they were trying to translate it to English, which would never work as my address isn't in English. My suggestion for Banggood would be to have a notification pop-up to notify your customers that their address is too long BEFORE they check out. It will save everyone a lot of time.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 93,33€
    • 84,85€
    • 93,33€
    • 144,25€
    • 67,88€
    • 169,70€
    • 84,85€
    • 93,33€
    • 127,28€
    • 76,36€