Κριτικές πελατών

4.87 εκτός 5
Γράψτε μια κριτική
  • Όλες οι κριτικές (38)
  • Εικόνα (4)
  • Βίντεο (0)
  • Όλα τα αστέρια
    • Όλα τα αστέρια(38)
    • 5 αστέρι(33)
    • 4 αστέρι(5)
    • 3 αστέρι(0)
    • 2 αστέρι(0)
    • 1 αστέρι(0)
Ταξινόμηση κατά:
Κορυφαία κριτική
  • Κορυφαία κριτική
  • Πιο χρήσιμο
  • Πρόσφατα
Κριτικές μόνο από τη χώρα σας (Greece)
|
Εμφάνιση πρωτότυπου

Ένα μέρος της κριτικής έχει μεταφραστεί αυτόματα.

  • 11/07/2021

    Τι μπορώ να πω για αυτό το πληκτρολόγιο: είναι το πρώτο μου μηχανικό πληκτρολόγιο, ήθελα ένα ασύρματο, οπότε αυτό ήταν ένα καλό χτύπημα για το δολάριο, δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την RGB ( έρχεται μόνο με λευκά φώτα ) ( Το χρησιμοποιώ για δουλειά, δακτυλογραφώ πολύ. Είναι πολύ μαλακά και ήσυχα για μηχανικό πληκτρολόγιο. Το μόνο "κακό πράγμα" που θα έλεγα γι' αυτό το πληκτρολόγιο είναι ότι το καλό έχει περισσότερη μακρολειτουργικότητα, υπάρχουν αρκετές ενσωματωμένες σε μακροεντολές και η επιλογή να προσαρμόσουμε μέρος του κλειδιού, αλλά τίποτα πραγματικά φανταχτερό, έτσι συνολικά, δεν είναι κακή αγορά.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 02/05/2021

    πολύ εντυπωσιασμένος μέχρι τώρα. Ευχάριστο να αγγίζεις και να δακτυλογραφείς κλειδιά και μη γυαλιστερό. Σύνδεση Bluetooth εύκολα και σταθερά. Ο πίσω φωτισμός φαίνεται λίγο περίεργος επειδή τα κλειδιά είναι συμπαγή, αλλά κάνει τη δουλειά του σε συνθήκες χαμηλού φωτός. λείους διακόπτες. Τα έξτρα έγχρωμα πλήκτρα είναι καλή ιδέα.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/03/2021

    So far so good. Well packaged with lot of accessories including pink and blue highlight keycaps. Came within 3 weeks of ordering (CN->AUS} Very happy. Worth the full price, yet I would wait for a discount if you're not in a hurry to purchase.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 03/10/2019

    Solid construction, compact size without sacrificing dedicated keys like arrow keys and home/end/pgup/pgdn. The included keycaps and overall quality of the plastic used in the body are very good, also very nice looking mechanical keyboard! Typing on this keyboard is a joy (I got Cherry MX Brown switches) and it's pretty quiet compared to other mechanical keyboards that I had the change to test. I didn't give it 5 stars for the appearance because of the lack of backlight illumination but that's just my personal taste, IMO Akko could have included it for people like me, folks that don't like backlight illumination or RGB can just turn it off, right?

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 08/07/2021

    IT: καλό πληκτρολόγιο εισόδου με ορισμένα ελαττώματα που δεν το καθιστούν καλύτερη αγορά. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το τι αφορά το 75% φθηνά. Το πληκτρολόγιο είναι συμπαγές, χωρίς τρίξιμο και χωρίς ευελιξία, και το πλαίσιο είναι φυσικά φτιαγμένο από πολυμερές. Τα κλειδιά είναι βαφή, που δεν είναι άσχημα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι στο Άκκο νέον βρίσκουμε διπλά σφηνάκια, θα ήταν καλό να τα συμπεριλάβουμε σε αυτό το προϊόν. (προφανώς την ώρα της αγοράς το γνώριζα, αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να αποφύγω να γράψω σε μια κριτική). Οι μαχαιριές δεν είναι κακές, αλλά σίγουρα δεν είναι καλοί σταθεροποιητές: εξακολουθούν να κάνουν λιγότερο θόρυβο από τα περισσότερα φθηνά πληκτρολόγια και, ενδεχομένως, η λίπανσή τους θα είχε καλό αποτέλεσμα. Κρίμα που το πληκτρολόγιο δεν είναι εναλλάξιμο. Το ίδιο ισχύει και για το κίτρινο του Γκέιτρον, το οποίο θα προτιμούσα να αφαιρέσω για να τα λιπαντικά. Το Bluetooth λειτουργεί πολύ καλά, αν και δεν θα έπαιζα, ενώ το καλώδιο είναι ένα κανονικό c προς A, με πλαστική επικάλυψη και μάρκα akko. Οι θρύλοι, σε μια πιο ακριβή επιθεώρηση, φαίνονται μια θολή τρίχα στις άκρες αλλά είναι μια ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Όταν ενεργοποιηθεί, το φως περνάει μέσα από τα καπάκια, το οποίο μου αρέσει, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα. Το απόθεμα της διαστημικής ράβδου είναι ελαφρώς κεκλιμένο (ίσως κάτω από 1 βαθμό) και παρόλο που δεν επηρεάζει τη γραφή, με ενοχλεί ιδιαίτερα να γνωρίζω ότι ο χώρος είναι ελαφρώς κεκλιμένος. (Δεν έχω αντικαταστήσει κανένα κουμπί με χρωματιστά επιπλέον, έτσι δεν ξέρω αν το πρόβλημα υπάρχει και στα άλλα) EN: καλό επίπεδο εισόδου 75% MKB με ελάσσονα θέματα Υπέρ: - 75% - Γερό, δεν είναι ευπρεπής και ζυγίζει - Οι διακόπτες και οι μαχαιριές δεν είναι κακές - Το Bluetooth είναι καλό - Συνολική φοβερή εμπειρία δακτυλογράφησης Κατά: - Χρωστική με PBT (σε αυτή τη φάση της τιμής, διπλό σφηνάκι θα ήταν καλύτερο) - Μη εντοπίσιμο (δεν μπορεί να λιπανθεί/να αλλάξει διακόπτες/μαχαιρώματα) - Η μπάρα χώρου της αποθήκης ελαφρώς (<1° πιθανώς) κεκλιμένη

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 23/04/2021

    As my first mechanical keyboard, I feel very satisfied. Although I think that linear switches may not be for me. Tried creating a macro for macOS, but is not possible from the keyboard. To switch ALT with the WIN key for macOS you need to change it in System Preferences > Keyboard > Modified Keys and select AKKO Keyboard. Delivered in 7 days from CZ to RO.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 25/03/2021

    great keyboard, it was delivered faster than i imagined. The box is in a very good condition, doesnt even look like i bought that from China, looks like i took that directly from the stock. The only thing that made me sad is the fact that i didnt find the software on the website, but it perfectly works .

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 17/03/2021

    The keyboard came with fitment issue (one clamp was pushed outside the case which made plastic deform) but after watching how to safely disassemble the keyboard and assembling it again it works and looks good as new and it looks and feels really good. Would give 5 stars if not for a heart attack that I've got broken keyboard after unboxing.

    Σχόλια (1)
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 11/03/2021

    This is my first mechanical keyboard in nearly two decades! I wanted something affordable and sturdy for multiple devices and this is pretty much up there! I bought this keyboard with pink switches and so far they are not clicky to the point where it is noticable for other people. But it feels like it can last me a couple of years and experience of how a decent keyboard can feel and sound like and it will allow for people to make adjustments to fine-tune the keyboard internally as well. The "silent" in it's name is with the colors of the keys and not infact with the sound of the keyboard, do be warned! My complaint however, are the lights on this thing. They bleed through the keycaps a little too much to the point I turn off the lights, no matter how cool the feature is. An affordable mechanical keyboard that is really easy for new commers to experience.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
  • 06/10/2020

    Ωραίο πληκτρολόγιο, το μόνο μειονέκτημα δεν είναι ανάποδο αλλά για την τιμή έχουμε ποιοτικά πλήκτρα, τέλεια διάταξη, και διακόπτες κερασιού. Έβγαλα τους σταθεροποιητές για να έχω καλύτερο ήχο από αυτό αλλά χωρίς λιπαντικό δεν είναι κακό. Το να ανοίξεις το πληκτρολόγιο είναι λίγο δύσκολο και μπορεί να καταστρέψει την υπόθεση, οπότε δεν το συνιστώ.

    Σχόλια
    Εμφάνιση πρωτότυπου
Show:

    Σύνολο 0 σελίδες

    Πήγαινε στην σελίδα

    Ίσως σας ενδιαφέρει

    recommendation for you
    • 47,26€
    • 44,73€
    • 45,58€
    • 59,42€
    • 52,33€
    • 65,83€
    • 81,70€
    • 51,99€
    • 50,64€
    • 98,42€